';

Referenties

delimiter image

Sanne werkt met ruiters en amazones op alle niveau’s, uit alle hippische disciplines en van alle nationaliteiten wereldwijd. Zij heeft samenwerkingsverbanden met een aantal grote stallen in Nederland:

De KNHS, Vlaamse Liga Paardensport, Dressuurstal van Baalen, Academy Bartels, Stal van Silfhout, Het Anky Education Centre, Stal Hoogenraat, Stal van Roekel,

Cliënten over de begeleiding van Sanne Beijerman:

Daphne van Peperstraten: Europees Kampioen Dressuur junioren 2018

“De mentale trainingen van Sanne hebben mij in mijn carrière echt geholpen om zelfvertrouwen te krijgen en duidelijke, gedurfde doelen te stellen zonder daar zenuwachtig van te worden. De trainingen hebben mijn mentale conditie in grote mate verbeterd.”

Claire de Ridder

Voltige World Equestrian Games 2018

delimiter image

“Topsport is meer dan alleen je eigen prestatie samen met die van je paard, maar ook een prestatie van het team dat je om je heen verzamelt. Wat ik heb geleerd van Sanne is dat je er zelf voor moet zorgen dat je team in orde is. Wanneer dat zo is heb je de basis gelegd om je doel te kunnen bereiken.

Ook heb ik invloed gekregen op mijn focus. In de split second voordat ik spring kan het weleens gebeuren dat er “doom-gedachtes” door mijn hoofd flitsen, zoals: “nu gaat het mis”, waarop mijn lijf ook reageert en verkrampt.

Op zo n moment maken de technieken die Sanne mij heeft geleerd het verschil. Vanuit de doom-gedachte, omdenken naar positieve gedachtes en weer door voltigeren. Dit alles gebeurt in een fractie van een seconde, maar maakt het verschil tussen een krachtige sprong of een misstap.”

Joop Gommers

Nederlands team WK Enkelspannen Kronenberg 2018

delimiter image

“De sessies van Sanne zijn zeer vakkundig en doelgericht en met plezier te volgen. Het resultaat is dat ik veel meer gefocust en met meer bewustzijn en plezier de sport kan beoefenen wat tot de kwalificatie voor het WK 2018 heeft geleid met uiteindelijk een mooi sportief resultaat.”

Grand-prix dressuuramazone Danielle Heijkoop volgde in 2012 een traject. Zij maakte een trainerswissel, won zilver op het NK achter Edward Gal en reed zich overtuigend in het Nederlandse EK senioren-team dat zilver won in Herning.

Danielle Heijkoop:

 “Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om je gevoel te volgen en je negatieve gedachten te kunnen omzetten in positieve gedachten!”

Diederik van Silfhout

Olympisch ruiter, Nederlands A-kader lid senioren

delimiter image

“In mijn jeugdperiode heb ik veel last gehad van wedstrijdstress. Mentale training heeft me daarin geholpen. Bijvoorbeeld de ademhalingstechieken die ik leerde waren belangrijk voor mij om spanning te kunnen laten afvloeien. Nu zijn deze technieken onbewust geworden maar ik gebruik ze nog steeds”.

In de 10 jaar dat Tineke Bartels bondscoach was van de jeugd pony’s  junioren en youngriders nam Sanne Beijerman jaarlijks de teambuilding sessie voorafgaand aan de EK’s voor haar rekening. Ook bondscoaches Monique Peutz en Alex van Silfhout bereiden hun EK teams voor op de grote kampioenschappen met behulp van mentale training van Sanne.

Tineke Bartels over deze teambuilding:

“Door deze teambuilding sessies zijn de ruiters zich veel bewuster geworden van de onderlinge voorkeuren en de sociale processen waar ze op deze spannende EK’s mee te maken krijgen. Ze kunnen daar nu beter mee omgaan, met een optimale teamsfeer, prestaties en vele medailles tot gevolg.”

Christoffer Forsberg

Zweden Eventing deelnemer Boekelo 2017 met Bandit King.

delimiter image

M springamazone:

“Ik heb contact opgenomen met Sanne toen ik echt in een enorme dip zat. Ik reed M en mijn paard kon het niveau makkelijk aan maar ik was onzeker geworden na een val en alles ging fout. Ik ging steeds het parcours in met het idee dat het toch niet ging lukken. Ik was bang dat ik mijn afstanden niet zou zien en dan zag ik ze ook niet. Toch wilde ik niet opgeven.

Mijn trainer heeft Sanne Beijerman aangeraden. In het traject met Sanne hebben we heel duidelijk gekregen wat ik kon veranderen en heb ik het vertrouwen in mezelf teruggevonden. Ook was het heel fijn dat mijn trainer twee keer mee is gegaan naar de sessies zodat ook hij kon inspelen op wat voor mij het beste werkt. Ik heb inmiddels mijn punten voor het Z en we zitten weer in de flow.”

Kim Hoogenraat

Nederlands Kampioen Young-riders, individueel 4de plaats EK 2017

delimiter image

LI Dressuur-amazone:

“Ik was heel erg gedreven, soms zo dat ik mijn boosheid niet onder controle had als het niet lukte.

Ook begreep ik mijn paard niet altijd goed omdat ik dan niet meer duidelijk met hem communiceerde. Dat was duidelijk een valkuil.

In het traject met Sanne heb ik geleerd mijn gedrevenheid op een andere manier in te zetten en te blijven luisteren naar mijn paard.

Wij zijn een veel betere combinatie sindsdien.”

error: Kopiëren is niet toegestaan!