';

Sanne Beijerman

delimiter image

Sanne Beijerman is Grand-prix dressuuramazone, KNHS gediplomeerd coach 5 en SPORTPSYCHOLOOG VSPN® gespecialiseerd in de mentale training van hippische sporters.

Zij heeft in Nederhorst den Berg haar praktijk annex dressuurstal waar zij sportpsychologische begeleiding geeft aan hippische sporters van alle niveaus, haar eigen wedstrijdpaarden traint en lesgeeft aan een aantal goed presterende wedstrijdcombinaties.

Sanne geeft naast individuele mentale training ook geregeld clinics, workshops en meerdaagse cursussen door het gehele land. Wil je informatie over een workshop of zelf een cursus organiseren met Sanne? neem dan gerust contact op met haar.

VSPN

delimiter image

Sanne is aangesloten bij de VSPN en geaccrediteerd om sporters mentaal te begeleiden tot op Olympisch niveau. Haar praktijk is erkend samenwerkingspartner van de KNHS en NOC*NSF.

Daarnaast is zij door de Vrije Universiteit van Amsterdam als docent en supervisor aangetrokken binnen de Postdoctorale Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog en is CRKBO geregistreerd met aantekening vakdidactiek en examinering voor hoger onderwijs.

Tot 1997 werkte Sanne als stal-amazone op Hippisch Centrum Sleeuwijk, waar zij zich bezighield met het zadelmak maken en beleren van jonge hengsten.

Onderzoek

delimiter image

Sanne Beijerman studeerde in 2001 af aan de Universiteit van Amsterdam in de filosofie. Zij kreeg een beurs voor excellente studenten, volgde een tweede studie en specialiseerde zich daarmee in de sportpsychologie. Het onderzoek waarmee zij in oktober 2003 cum laude afstudeerde betreft één van de eerste onderzoeken naar de invloed van mentale processen op prestaties in de hippische sport.

In 2003 startte zij haar sportpsychologie praktijk. Zij begeleide sindsdien wereldwijd talloze ruiters en amazones in alle hippische disciplines van basis tot op olympisch niveau naar betere prestaties.

Als amazone leidde Sanne Beijerman meerdere paarden op van basis tot internationaal lichte tour en Grand-prix.

Sanne Beijerman in een interview over haar visie:

“Durf te dromen, stel duidelijke doelen, werk er hard voor, leer door vallen en opstaan, blijf kijken waar je kunt verbeteren, neem zo nu en dan even afstand om te kijken of je nog wel op je doel af gaat. Durf te veranderen als het antwoord nee is en geniet van de stappen op jouw weg, want je leeft alleen maar in het hier en nu en dat is enige moment dat je kunt genieten.”

error: Kopiëren is niet toegestaan!